Frambozen

Ontdek de betoverende wereld van frambozenteelt bij Beekers Berries, waar de verfijnde en verleidelijke Sapphire de show steelt.

Lees verder om te ontdekken hoe onze toegewijde telers met vakmanschap en zorg deze kostbare vruchten kweken, met oog voor behoud van hun elegante smaak en unieke karakter. Ervaar de passie voor perfectie die we inzetten bij elk aspect van de teelt, van de zorgvuldige pluk tot aan de zorgvuldige presentatie op uw bord. Welkom in de smaakvolle wereld van Beekers Berries en ontdek de verrukkingen van Sapphire frambozen.

zachtfruit-frambozen-teelt

Sapphire®

De Sapphire, een verleidelijke framboos met een unieke persoonlijkheid en magische smaak, trekt direct de aandacht. Met een groeipotentie die haar zusjes tot wel twee keer overtreft, onderscheidt ze zich door haar elegante kegelvormige verschijning. Deze gepassioneerde dame neemt de toppositie in met een onweerstaanbare charme en weet moeiteloos ieders hart te veroveren!

Ons zachtfruit

Naast frambozen bestaat ons Beekers Berries assortiment uit aardbeien, blauwe bessenbramen, rode bessen en specialties. Deze worden geteeld met warmte, respect, liefde en kennis zodat jij optimaal kan genieten van ons zachte fruit het hele jaar rond.

Op de hoogte blijven? Volg ons direct op Facebook en Instagram voor inspiratie, updates en de heerlijkste recepten!

Recente recepten

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.