Aardbeien

Ontdek de heerlijke wereld van aardbeien met een scala aan smaakvolle rassen, waaronder de verleidelijke Lambada, sappige Elsanta, harmonieuze Sonata, en de natuurlijke goedheid van BEE Honest, BEE Loved, Viva Patricia en Eves Delight.

Bij elke hap proef je de unieke eigenschappen van elk ras, van zoet tot fris, van intens tot delicaat. Onze aardbeien zijn met zorg geteeld en geselecteerd om jou te voorzien van niets minder dan de beste smaakbeleving.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze aardbeienrassen en ontdek hoe elk ras een eigen karakter toevoegt aan je gerechten, desserts en snacks. Proef de verscheidenheid en geniet van de heerlijke wereld van Beekers Berries aardbeien! Voor welke zomersensatie ga jij?

aardbeien-teelt-speciaal-lambada

Lambada

Het Hollandse aardbeienseizoen wordt vroegtijdig verwelkomd met de geliefde Lambada aardbei, en geloof ons, er is simpelweg niets heerlijker en mooier te vinden in aardbeienland. De Lambada is als een kostbare bonbon rechtstreeks uit de natuur, sappig en heerlijk zoet van smaak. Haar zachte textuur smelt op je tong en wordt bekroond met een prachtig kroontje.

Vanaf half februari tot eind juni plukken we deze verrukkelijke aardbei exclusief voor de ware aardbeienliefhebber. Eenmaal geproefd is er grote kans dat je nooit meer anders wilt. De Lambada is een ware sensatie die je smaakpapillen betovert en je hart steelt.

BeeHonest-stapeltje-Beekers-Berries

BEE Honest

Sinds kort hebben wij een nieuw ras: de BEE Honest aardbei. Benieuwd naar de eigenschappen van deze heerlijke aardbei? Houd onze website en social media in de gaten!

beekersberries-telen-elsanta

Elsanta

De Elsanta staat ongetwijfeld bekend als een van de meest herkenbare aardbeienrassen, en dit is geheel terecht! Elsanta aardbeien zijn namelijk niet alleen geroemd om hun uitstekende smaak, maar ook om hun stevige structuur, wat resulteert in een langere houdbaarheid. Bij Beekers Berries koesteren we deze heerlijk geurende zomerse lekkernij met een evenzo verrukkelijke smaak, van april tot en met eind december.

sonata-aardbeienras

Sonata

Met haar prachtige conische vorm en levendige oranjerode kleur is de Sonata een waarlijk juweel om te aanschouwen! De Sonata vertoont op vele vlakken overeenkomsten met de Elsanta aardbei; ze biedt een uitstekende smaakervaring, een stevige textuur en een opvallende houdbaarheid in vergelijking met andere rassen. En wanneer kun je genieten van de zomerse zoetheid van de Sonata? Deze heerlijke aardbeien worden geteeld van december tot juni!

beekersberries-viva-patricia-bessen

Viva Patricia

Viva Patricia, een frisse toevoeging aan het brede scala van Beekers Berries aardbeien. Gedurende de afgelopen twee jaar heeft de Viva aardbei haar intrede gedaan in onze teelt en hoewel ze wellicht nog niet zo’n gevestigde naam heeft als de bekende Elsanta en Sonata, is haar smaak zeker niet te onderschatten! Dit vroege voorjaarsras biedt een uitzonderlijk zoete smaak en verrassend knapperige textuur, en is beschikbaar van maart tot en met juni. Ontdek deze heerlijke nieuwkomer en laat je smaakpapillen verrassen door de verfijnde zoetheid van de Viva aardbei.

Ons zachtfruit

Naast aardbeien bestaat ons Beekers Berries assortiment uit blauwe bessenframbozenbramen, rode bessen en specialties. Deze worden geteeld met warmte, respect, liefde en kennis zodat jij optimaal kan genieten van ons zachte fruit het hele jaar rond.

Op de hoogte blijven? Volg ons direct op Facebook en Instagram voor inspiratie, updates en de heerlijkste recepten!

Recente recepten

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.