Ons verhaal

Ons verhaal

Zacht fruit; iedereen houdt én eet er steeds meer van. We vinden het lekker en het is een bron van vitamine C, mineralen en/of antioxidanten. Daarom streven wij bij Beekers Berries ernaar om het hele jaar door het lekkerste zacht fruit te telen; in de kas, op stellingen of in de volle grond.

Zo kunnen jullie op iedere dag, op elk moment van het jaar en in alle seizoenen genieten van die heerlijke volle smaak van de zomer!

Geteeld met liefde

Zacht fruit moet altijd top zijn, vinden wij. Altijd. En dus zetten wij ons met een groepje geselecteerde telers in om het lekkerste zacht fruit op de markt te brengen. Het hele jaar door.

In onze aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen proef je de zomer. Onze thuisbasis is Noord-Brabant en dat is niet toevallig. Het gebied is de bakermat van de aardbei. Al sinds de middeleeuwen levert Brabant met haar zandgrond de allerlekkerste aardbeien en deze traditie zetten wij graag voort.

Smaak, smaak en nog eens smaak

We zijn dol op onze producten; dus gaan we er heel zorgvuldig mee om. We kunnen de hele dag wel praten over onze berries. Sterker nog, dat doen we ook! En het blijft niet bij praten alleen. Voortdurend doen we onderzoek en zijn we bezig met rasontwikkeling, of veredeling zoals we dat zo mooi noemen in officiële teelttermen.

In onze zoektocht naar bijvoorbeeld een nog zoetere smaak, meer sap of meer stevigheid testen we op traditionele wijze jaarlijks duizenden nieuwe soorten om vervolgens alleen de beste rassen te selecteren.

Beekers Berries

Smaak van de zomer

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.