Ons verhaal

Sappig fruit heeft de harten van velen veroverd en wordt steeds vaker verorberd. Niet alleen is het een ware traktatie voor de smaakpapillen, maar het biedt ook een overvloed aan waardevolle voedingsstoffen, waaronder vitamine C, mineralen en antioxidanten. Bij Beekers Berries is het onze voortdurende ambitie om het meest verrukkelijke zachtfruit het hele jaar door te kweken, of dit nu plaatsvindt in kassen, op verhoogde rekken of in open grond.

Dankzij deze inspanningen kunnen jullie elke dag, gedurende alle seizoenen, genieten van de weelderige en verfrissende smaak van de zomer. Of het nu hartje winter is of volop zomer, onze inzet voor de hoogste kwaliteit zachtfruit maakt het mogelijk om continu te genieten van de natuurlijke smaakexplosies die dit fruit te bieden heeft.

ons-verhaal-telen-zachtfruit-wil-beekers

Geteeld met liefde

Bij ons staat de kwaliteit van zachtfruit altijd voorop. Altijd. Daarom bundelen wij onze krachten met een zorgvuldig geselecteerde groep telers om het meest heerlijke zachtfruit gedurende het hele jaar aan te bieden.

In onze selectie van aardbeien, frambozen, bramen en blauwe bessen proef je de onmiskenbare smaak van de zomer. Onze thuisbasis is gevestigd in het betoverende Noord-Brabant, en dit is geen toeval. Dit gebied wordt beschouwd als de geboorteplaats van de aardbei. Al eeuwenlang levert Brabant met zijn vruchtbare zandgrond de allerbeste aardbeien, en met trots zetten wij deze traditie voort.

blauwe-bessen-smaak-taste-heerlijk-zomer

Smaak, smaak en nog eens smaak

Onze passie voor onze producten is ongeëvenaard, en dat weerspiegelt zich in de uiterste zorg die we eraan besteden. We zouden gerust de hele dag kunnen praten over onze heerlijke bessen, en eerlijk gezegd doen we dat ook! Maar we gaan verder dan alleen praten. Voortdurend zetten we ons in voor onderzoek en zijn we toegewijd aan rasontwikkeling, wat in officiële teelttermen ook wel veredeling wordt genoemd.

In onze eindeloze zoektocht naar perfectie, of het nu gaat om een nóg zoetere smaak, rijker sap of verbeterde stevigheid, omarmen we de traditionele methoden. Jaarlijks onderwerpen we duizenden nieuwe variëteiten aan strenge tests, en alleen de allerbeste rassen verdienen uiteindelijk een plekje in onze selectie. Het is een voortdurende reis naar het allerbeste, en we zijn er trots op om deze weg te bewandelen.

Recente recepten

zachtfruit-beekersberries-bessen-contact

Onze bessen

Ontdek de weelderige wereld van Beekers Berries zachtfruit – een verrukkelijke verzameling van natuurlijke schatten. Van sappige aardbeien tot intense blauwe bessen, heerlijke frambozen tot smaakvolle bramen, en de pittige zoetheid van rode bessen tot onze unieke specialties, elk stuk fruit vertelt zijn eigen verhaal van smaak en versheid.

 

Meer lezen

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.