Over ons

Bij Beekers Berries zijn we echte natuurmensen. Van de vertrouwde aardbei, braam, framboos en blauwe bes tot de verrassende ananas-aardbei, framboos-aardbei en bubbleberry; elke Beekers berry is een uniek juweel waar we trots op zijn! Maar wat delen ze gemeen? Ze zijn niet alleen buitengewoon lekker, maar ook het resultaat van ons bewezen teeltconcept dat door de jaren heen is ontwikkeld en voortdurend wordt geëvalueerd en vernieuwd.

Het resultaat is een ware explosie van zomerse smaken, het hele jaar door. Bij Beekers Berries brengen we ‘Summer is here’ naar jouw tafel, in elke hap die je neemt.

Graag vertellen we je meer over ons, ons verhaal, de geschiedenis en stellen we onze bessen aan je voor!

Met zonnige groeten, namens het Beekers Berries team,

beekers-berries-zachtfruitteler-summer

Ons verhaal

Sappig fruit heeft de harten van velen veroverd en wordt steeds vaker verorberd. Niet alleen is het een ware traktatie voor de smaakpapillen, maar het biedt ook een overvloed aan waardevolle voedingsstoffen, waaronder vitamine C, mineralen en antioxidanten. Bij Beekers Berries is het onze voortdurende ambitie om het meest verrukkelijke zachtfruit het hele jaar door te telen, of dit nu plaatsvindt in kassen, op verhoogde rekken of in open grond.

 

Lees ons verhaal

beekers-berries-begin-story-history-geschiedenis

Onze geschiedenis

Laten we samen de tijd induiken en ons meenemen naar onze bescheiden start. Terug naar de wortels waaruit onze bloeiende reis begon, willen we je graag inzicht geven in het ontstaan van ons verhaal.

In een wereld waar zachtfruit een kunstvorm is geworden, hebben we met passie en vastberadenheid gewerkt aan het telen van heerlijke en hoogwaardige bessen. Vanuit onze thuisbasis in Noord-Brabant zijn we geëvolueerd en hebben we ons aangepast aan de uitdagingen van de moderne landbouw. Onze toewijding aan kwaliteit, smaak en duurzaamheid heeft geleid tot een zachtfruittraditie die ons trots vervult.

 

Ontdek onze geschiedenis

Recente recepten

zachtfruit-beekersberries-bessen-contact

Ons zachtfruit

Ontdek de weelderige wereld van Beekers Berries zachtfruit – een verrukkelijke verzameling van natuurlijke schatten. Van sappige aardbeien tot intense blauwe bessen, heerlijke frambozen tot smaakvolle bramen, en de pittige zoetheid van rode bessen tot onze unieke specialties, elk stuk fruit vertelt zijn eigen verhaal van smaak en versheid.

 

Ontmoet ons zachtfruit

duurzaamheid-beekers-berries-over-ons

Duurzaamheid

Duurzaamheid en milieubewust werken worden elke dag belangrijker. Daarom hebben we bij Beekers Berries verschillende initiatieven genomen om het milieu te ondersteunen. Nieuwsgierig? Hier vind je wat wij doen! Laten we samen de stap zetten naar een duurzame toekomst!

 

Duurzaamheid bij Beekers Berries

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.