Beekers Berries' PlukExpress

Ervaar de ultieme oogst met de PlukExpress: een assortiment van heerlijke aardbeien, sappige blauwe bessen en betoverende frambozen. Laat je smaakpapillen verwennen door de versheid en zoetheid van deze zorgvuldig geplukte vruchten. Of je nu gaat voor de sappige zoetheid van aardbeien, de verrukkelijke tinteling van blauwe bessen, of de betoverende smaak van frambozen, de PlukExpress biedt je een onweerstaanbare reis door de wereld van natuurlijke lekkernijen.

automaat-zachtfruit-aardbeien-frambozen-blauwe-bessen

Iedere dag vers

Ervaar de smaak van vers fruit elke dag met de PlukExpress! Geniet van de sappige zoetheid van aardbeien, de intense kleur en smaak van blauwe bessen, en de betoverende allure van frambozen. Laat ons je dagelijkse bron zijn voor deze heerlijke versheid, rechtstreeks geplukt en geleverd om jouw zintuigen te verwennen.

Benieuwd naar ons overheerlijke Beekers Berries zachtfruit? Neem direct een kijkje tussen onze producten.

 

Onze bessen

Adres

Je vindt onze PlukExpress op de kruising van de Stelvenseweg en Steelhovensedijk te Made. 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.

veelgestelde-vragen-beekersberries-made-teelt

Veelgestelde vragen

Meer weten over onze producten of een andere vraag? Wij helpen je graag verder zodat jij optimaal kan genieten van ons heerlijke zachtfruit. Vind de veelgestelde vragen hier! Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook en Instagram! Hier posten wij nieuwe recepten, leuke weetjes en meer…

 

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.