Drankjes & smoothies

Als het zomerseizoen zijn intrede doet en de zon genadeloos op ons neer schijnt, is er niets verfrissender dan een heerlijk koel drankje of een gezonde smoothie boordevol vers Beekers Berries zachtfruit. Aardbeien, blauwe bessen, frambozen, bramen en rode bessen zijn niet alleen overheerlijk, maar zitten ook vol met voedingsstoffen die goed zijn voor ons lichaam.

Of je nu op zoek bent naar een verfrissend drankje op een warme zomerdag of een voedzame smoothie om je dag een gezonde start te geven, zachtfruit biedt talloze mogelijkheden. Geniet van deze heerlijke vruchten en laat je creativiteit de vrije loop gaan bij het bereiden van smaakvolle drankjes en smoothies met vers fruit. Vind al onze drankjes & smoothies recepten hieronder. Proost op je gezondheid met deze kleurrijke en smaakvolle creaties!

verfrissende-aardbeien-ijsthee

Nieuw: Aardbeien ijsthee

We kunnen weer genieten van warme zomerse dagen. Om jezelf af te kunnen koelen hebben wij het ultieme verkoelende drankje voor jou: een ijsthee op basis van earl grey, Beekers Berries aardbeien en tijm! Een smaakvolle combinatie een gezonde twist.

 

Ontdek de aardbeien ijsthee!

 

Heerlijke recepten en Foodie Fun

Volg onze pagina’s op Facebook en Instagram en mis geen enkel recept met ons heerlijke zachtfruit! Blijf op de hoogte van nieuwe gerechten, leuke weetjes en meer. Tag ons gerust als je een van onze recepten uitprobeert – we zijn benieuwd naar jouw culinaire avonturen!

Meer weten over ons fruit? Kijk eens verder op onze website en ontdek onze aardbeienblauwe bessen, frambozen, bramen en rode bessen. Daarnaast stellen wij ons graag aan je voor en vertellen we jou hoe wij het lekkerste fruit voor jou telen.

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.