Blauwe bessen

Blauwe bessen, wat een genot! Bij ons verdwijnt zo’n schaaltje in no-time. Naast hun onweerstaanbare smaak, zijn ze ook nog eens rijk aan vitamine C, B1 en B2, calcium en ijzer. Onze toewijding aan deze heerlijke bessen blijkt uit de zorgvuldige aandacht die we eraan besteden, waarbij we enkel de allerbeste exemplaren selecteren.

Tijdens onze zoektocht hebben we een nieuwe generatie ontdekt. Ze zijn superieur in smaak, heerlijk grof van textuur, bieden een geweldige bite, en zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Bij ons krijgen ze de zorg en liefde die ze verdienen, wat resulteert in een smaakbeleving die boven verwachting uitstijgt.

zachtfruit-blauwe-bessen

Blauwe bessen

Onze overheerlijke blauwe vriendjes zijn beschikbaar gedurende alle seizoenen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van hun smaakvolle pracht. Met hun verrukkelijke zoetheid en onweerstaanbaar knapperige textuur zorgen ze keer op keer voor een smaaksensatie die nooit teleurstelt.

Het is een ware traktatie die je op elk moment van het jaar kunt verwelkomen, en ze beloven een harmonieuze mix van natuurlijke goedheid en smaakvol genot in elke hap die je neemt. Ontdek de veelzijdigheid van onze vriendjes en laat je smaakpapillen verrassen, seizoen na seizoen!

Ons zachtfruit

Naast blauwe bessen bestaat ons Beekers Berries assortiment uit aardbeien, frambozen, bramen, rode bessen en specialties. Deze worden geteeld met warmte, respect, liefde en kennis zodat jij optimaal kan genieten van ons zachte fruit het hele jaar rond.

Op de hoogte blijven? Volg ons direct op Facebook en Instagram voor inspiratie, updates en de heerlijkste recepten!

Recente recepten

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.