Thema's

Welkom in onze culinaire wereld vol feestelijk plezier en zachtfruit lekkernijen voor alle thema’s! Of het nu Kerstmis, Sinterklaas, Pasen, Moederdag of een andere feestlijk moment is, wij hebben de perfecte zachtfruit recepten voor je om deze feestdagen onvergetelijk te maken.

Of het nu een groot feest is of een intieme bijeenkomst, onze feestelijke recepten met Beekers Berries zachtfruit zullen je gasten betoveren en je tafel opvrolijken met kleur en smaak. Dus duik in onze recepten en laat je culinaire creativiteit de vrije loop gaan tijdens deze bijzondere feestdagen! Vergeet niet om je gerechten te delen op social media en je feestelijke momenten met ons te delen. Happy feasting!

aardbeien-spoken-halloween

Halloween special: Aardbeien spookjes

Deze aardbeien spookjes zijn de ideale snack voor Halloween! Met slechts twee ingrediënten zijn ze gemakkelijk te maken en een feestje om te serveren. De sappige aardbeien worden gehuld in een dikke laag witte chocolade, die als een spookachtige mantel fungeert. Met een zwarte decoratiestift tover je gemakkelijk oogjes op deze kleine lekkernijen, waardoor ze eruitzien als schattige spookjes met een ondeugende glimlach.

 

Vind het recept hier!

Heerlijke recepten en Foodie Fun

Volg onze pagina’s op Facebook en Instagram en mis geen enkel recept met ons heerlijke zachtfruit! Blijf op de hoogte van nieuwe gerechten, leuke weetjes en meer. Tag ons gerust als je een van onze recepten uitprobeert – we zijn benieuwd naar jouw culinaire avonturen!

Meer weten over ons fruit? Kijk eens verder op onze website en ontdek onze aardbeienblauwe bessen, frambozen, bramen en rode bessen. Daarnaast stellen wij ons graag aan je voor en vertellen we jou hoe wij het lekkerste fruit voor jou telen.

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.