Veelgestelde vragen

Waar kan ik de bessen van Beekers Berries kopen?

Welkom bij onze locatie in Made, waar je onze fantastische PlukExpress aantreft! Dagelijks verwennen we deze unieke PlukExpress met een overvloed aan vers geplukte aardbeien, sappige blauwe bessen en verrukkelijke frambozen. Een waar paradijs voor liefhebbers van vers fruit!

Je vindt ons op het volgende adres:
Stelvenseweg 24
4921 PL Made

Wacht niet langer en kom langs om je zintuigen te verwennen met de heerlijkste en meest smaakvolle bessen die je ooit hebt geproefd. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

 

Hoe bewaar ik zachtfruit?

Aangezien zachtfruit van nature wat gevoeliger is, geven wij je graag enkele tips om ervoor te zorgen dat je optimaal van je bessen kunt genieten:

  1. Bewaar de bessen ongewassen in de koelkast,
  2. Leg de bessen verspreid over een plat bord en leg er een absorberend keukenpapiertje onder. Dit helpt overtollig vocht op te vangen en de bessen in optimale staat te houden.

Wanneer het moment daar is om van je bessen te smullen, volg dan deze simpele stappen om een ongeëvenaarde smaakervaring te beleven:

  1. Haal de bessen voorzichtig uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. Hierdoor komen de subtiele aroma’s en smaken nog beter tot hun recht.
  2. Zodra de bessen op de ideale temperatuur zijn, zijn ze klaar om jouw smaakpapillen te verwennen. Geniet volop van de verfrissende zoetheid en textuur die elk stukje te bieden heeft.

Staat jouw antwoord niet tussen de veelgestelde vragen? Vervelend! Wij helpen je graag verder. Neem direct contact met ons op via ons contactformulier, dan beantwoorden wij hem zo snel mogelijk.

 

Naar het contactformulier

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.