Onze Bramen

Onze bramen

Een braam is eigenlijk wel 50 kleine ‘braampjes’ en zit bommetje vol sap en vitamine C. Bij Beekers Berries zijn we dan ook trots om deze heerlijke bramen te mogen telen.

Als bramen gaan rijpen worden ze eerst roodachtig, waarna ze geleidelijk een glanzend diepzwarte kleur aannemen. Dat is het moment waarop de tijd rijp is om ze te plukken.

Onze bramen van het ras Loch Tay en Loch Ness zijn dan sappig en vol van smaak, tot in het kleinste deelvruchtje; kortom van superieure kwaliteit.

 

Primeur!

Ze heeft nog geen naam maar slechts een nummer, is gloednieuw en bevindt zich nog in de testfase…. Toch kunnen wij ons enthousiasme niet bedwingen en laten we jullie dan ook graag weten dat er een zeer veel belovende nieuw ras braam in aantocht is. Zodra deze nieuwe aanwinst verkrijgbaar is, zijn jullie natuurlijk vanzelfsprekend de eerste die we het laten weten!

Warmte

Zonder warmte geen leven. Geen groei. Wij koesteren ons fruit met alle warmte die we hebben. Van onszelf. In de kas. Op het land. Van de zon. In een voortdurend, waar mogelijk, hergebruik.

Respect

Onze thuisbasis is Noord-Brabant en dat is niet toevallig. Het gebied is de bakermat van de aardbei. Al sinds 1400 levert Brabant met haar zandgrond de allerlekkerste aardbeien. We respecteren onze herkomst en de natuur.

Liefde

Liefde voor mooi zacht fruit, voor het leven, voor de natuur, voor lekker eten, voor fijn werk en voor elkaar. Dat is wat ons bindt. We hopen dat je dat proeft in elke aardbei, framboos, braam en blauwe bes waar we onze naam aan hebben verbonden.

Kennis

Wij investeren continu in de kennis, de techniek, de omstandigheden en de mensen om de mooiste rassen aardbeien, bramen, frambozen en blauwe bessen te telen. Elke vrucht een mondvol heerlijke zomer. Altijd en overal.

#Bramen #Zomer #Liefde

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.