Bramen

Bij Beekers Berries koesteren we de overvloedige natuur van bramen, want achter elke braam schuilen eigenlijk wel 50 kleine ‘braampjes’, boordevol met kostbaar sap en vitamine C. Het is een waar genoegen om deze weelde aan heerlijke bramen te mogen kweken en te delen met liefhebbers van puur natuurlijke smaken.

Terwijl onze bramen langzaam tot volmaaktheid rijpen, ondergaan ze een prachtige transformatie van een roodachtige teint naar een diep, glanzend zwart. Het is op dit moment, wanneer de natuur haar symfonie van smaak en kleur bereikt, dat we met zorg en toewijding beginnen met het plukken van deze kostbare vruchten.

Met een onberispelijke balans van zoet en zuur bieden onze bramen een smaakbeleving van ongeëvenaarde superioriteit. Bij Beekers Berries streven we naar niets minder dan het allerbeste voor degenen die de essentie van kwaliteit en versheid in elke hap willen proeven.

bramen-minight-teelt-summerishere

Midnight™

Een stoere nieuwkomer heeft zijn intrede gedaan in het assortiment van Beekers Berries: Beekers Berries® Midnight™. Deze sappige en opmerkelijk zoete braam ontleent zijn naam aan de diepe zwarte kleur en schitterende glans. Met een robuuste structuur biedt de Midnight-braam een aanzienlijk langere houdbaarheid dan andere rassen, waardoor hij met trots zijn plaats inneemt.

Ons zachtfruit

Naast bramen bestaat ons Beekers Berries assortiment uit aardbeien, blauwe bessenframbozenrode bessen en specialties. Deze worden geteeld met warmte, respect, liefde en kennis zodat jij optimaal kan genieten van ons zachte fruit het hele jaar rond.

Op de hoogte blijven? Volg ons direct op Facebook en Instagram voor inspiratie, updates en de heerlijkste recepten!

Recente recepten

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.