Contact

Wil je meer weten?

Heb je al een blik geworpen op onze lijst met veelgestelde vragen? Vind je daar niet het antwoord waar je naar zoekt, of heb je een andere vraag in gedachten? Aarzel niet om ons een e-mail te sturen met jouw vraag. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

automaat-zachtfruit-aardbeien-frambozen-blauwe-bessen

Beekers Berries' PlukExpress

Ontdek het gemak van onze PlukExpress in Made! Geniet iedere dag van de heerlijke versheid van ons zachtfruit, direct geplukt en klaar om van te smullen.

Verse en sappige zachtfruit opties staan voor je klaar, zodat je op elk moment kunt genieten van de natuurlijke zoetheid en voedingsvoordelen van deze heerlijke vruchten. Bezoek onze PlukExpress in Made en maak van jouw dagelijkse routine een gezonde en verrukkelijke gewoonte!

 

Onze PlukExpress

Recente recepten

zachtfruit-beekersberries-bessen-contact

Onze bessen

Ontdek de weelderige wereld van Beekers Berries zachtfruit – een verrukkelijke verzameling van natuurlijke schatten. Van sappige aardbeien tot intense blauwe bessen, heerlijke frambozen tot smaakvolle bramen, en de pittige zoetheid van rode bessen tot onze unieke specialties, elk stuk fruit vertelt zijn eigen verhaal van smaak en versheid.

 

Meer lezen

bij-contact-informatie-zachtfruit

Beekers Berries op social media

Volg onze pagina’s op Facebook en Instagram en mis geen enkel recept met ons heerlijke zachtfruit! Blijf op de hoogte van nieuwe gerechten, leuke weetjes en meer. Tag ons gerust als je een van onze recepten uitprobeert – we zijn benieuwd naar jouw culinaire avonturen!

 

Ik wil op de hoogte blijven!

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.