Briljante rode bessen

Rode bessen zijn prachtig glanzend rood van kleur en hangen in trosjes aan de struiken. Vanaf half mei opent Junifer het seizoen. Dit ras is relatief grof van stuk en zoeter van smaak. De troslengte is doorgaans wat korter. Vanaf ongeveer half juli neemt het meest bekende en populaire ras, Rovada, het over. De Rovada-bes is een ware schoonheid en is iets frisser van smaak. De troslengte van dit ras is juist wat langer en goed gevuld. Daarnaast is ze uitermate geschikt voor langere bewaring!

Warmte

Zonder warmte geen leven. Geen groei. Wij koesteren ons fruit met alle warmte die we hebben. Van onszelf. In de kas. Op het land. Van de zon. In een voortdurend, waar mogelijk, hergebruik.

Respect

Onze thuisbasis is Noord-Brabant en dat is niet toevallig. Het gebied is de bakermat van de aardbei. Al sinds 1400 levert Brabant met haar zandgrond de allerlekkerste aardbeien. We respecteren onze herkomst en de natuur.

Liefde

Liefde voor mooi zacht fruit, voor het leven, voor de natuur, voor lekker eten, voor fijn werk en voor elkaar. Dat is wat ons bindt. We hopen dat je dat proeft in elke aardbei, framboos, braam en blauwe bes waar we onze naam aan hebben verbonden.

Kennis

Wij investeren continu in de kennis, de techniek, de omstandigheden en de mensen om de mooiste rassen aardbeien, bramen, frambozen en blauwe bessen te telen. Elke vrucht een mondvol heerlijke zomer. Altijd en overal.

#summerishere

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.