Briljante rode bessen

Prachtig glanzend rood, dat zijn onze Beekers Berries rode bessen. Ze hangen in trosjes aan de struiken. Een fruit vol met vitamine C met een heerlijk friszure smaak.

Maak kennis met de rassen Junifer en Rovada. Junifer opent het seizoen eind mei. Het ras is relatief grof van stuk en zoet van smaak. Halverwege juli neemt onze Rovada rode bes het over. Een ware schoonheid met een iets frissere smaak.

Geniet van de heerlijke rode bessen los, in een fruitsalade, bij een nagerecht of jam.

Junifer

Junifer opent eind mei het seizoen. De plant bloeit met wit/groene onopvallende bloemen. De rode bes is relatief grof van stuk, zoet van smaak en heeft een donkerrode kleur. De troslengte is doorgaans wat korter.

Rovada

Vanaf ongeveer half juli neem het meest bekende en populaire rode bessenras, Rovada, het over. De Rovada-bes is een ware schoonheid en heeft een iets frissere smaak. De troslengte van dit ras is juist wat langer en goed gevuld. Daarnaast is de Rovada-bes uitermate geschikt voor langere bewaring.

Warmte

Zonder warmte geen leven. Geen groei. Wij koesteren ons fruit met alle warmte die we hebben. Van onszelf. In de kas. Op het land. Van de zon. In een voortdurend, waar mogelijk, hergebruik.

Respect

Onze thuisbasis is Noord-Brabant en dat is niet toevallig. Het gebied is de bakermat van de aardbei. Al sinds 1400 levert Brabant met haar zandgrond de allerlekkerste aardbeien. We respecteren onze herkomst en de natuur.

Liefde

Liefde voor mooi zacht fruit, voor het leven, voor de natuur, voor lekker eten, voor fijn werk en voor elkaar. Dat is wat ons bindt. We hopen dat je dat proeft in elke aardbei, framboos, braam en blauwe bes waar we onze naam aan hebben verbonden.

Kennis

Wij investeren continu in de kennis, de techniek, de omstandigheden en de mensen om de mooiste rassen aardbeien, bramen, frambozen en blauwe bessen te telen. Elke vrucht een mondvol heerlijke zomer. Altijd en overal.

#summerishere

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.