Foodbloggers Ontbijt | 20 April

Je dag beginnen met een heerlijk zomerzoet ontbijt tussen de aardbeien? Dat kan op woensdag 20 april in de aardbeienkas van Beekers Berries in Made, Noord-Brabant!

Zittend aan een lange, mooi gedekte tafel midden in de kas word je letterlijk en figuurlijk meegevoerd door een wereld van bijzondere geuren, kleuren en smaken. Terwijl je geniet van zomerse, oogstrelende ontbijtgerechten en netwerkt met collega foodbloggers, maak je kennis met onze aardbeien, frambozen, blauwe bessen, bramen én specialties. En let op, want wie weet zie je zomaar een witte, roze of gele aardbei op je bord voorbijkomen!

Na al het proeven ben je vast benieuwd geworden naar hoe al die heerlijke berries geteeld worden. Teler Wil Beekers zal je er gedurende een rondleiding door de kas alles over vertellen, waarbij er natuurlijk voldoende ruimte is om vragen te stellen. Als afsluiting van de ochtend, drinken wij graag nog een fruitig drankje met je!

Heb je altijd al eens willen ontbijten tussen de aardbeienplanten in een echte aardbeienkas en meer willen weten over hoe dit zomerse fruit geteeld wordt? Wacht dan niet langer en schrijf je via deze link snel in voor het Beekers Berries Foodbloggers Ontbijt op woensdag 20 april. Wees er wel snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hopelijk zien we je dan!

 

JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN >>

 

Praktische informatie:
Adres: Beekers Berries, Schanseind 15, 4921 PM Made
Datum & tijd: Woensdag 20 april, 08.30 – 11.00 uur

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.