Groenteboeren Inspiratiedag | 14 April

Op donderdag 14 april 2022 wordt de eerste editie van de Beekers Berries Groenteboeren Inspiratiedag gehouden. Deze dag staat in het teken van zacht fruit en wordt gehouden in de kassen van Beekers Berries in Made, Noord-Brabant.

Het programma start om 13.30 uur in de aardbeienkas in Made waar teler en eigenaar Wil Beekers je graag meer vertelt over het teeltproces en zijn passie voor zacht fruit. Al lopend tussen onder andere de Lambada aardbeien en bijzondere specialties zal Wil je een inkijkje geven in de wereld van de teler, waarbij er natuurlijk voldoende ruimte is om vragen te stellen en af en toe te snoepen van al het heerlijke zacht fruit.

Nadat je meer te weten bent gekomen over hoe het zacht fruit groeit en bloeit, inspireert onze chef-kok je graag met de heerlijkste recepten die enerzijds voor jou als groenteboer makkelijk te maken zijn en anderzijds voor de klant een oogstrelende en smaakvolle toevoeging zijn aan het assortiment. Want ja, Beekers Berries aardbeien, frambozen, blauwe bessen, bramen en specialties worden graag per bakje of doos gekocht, maar lenen zich ook uitstekend om te verwerken in gezonde, verse (gemaks)maaltijden.

Rond 16.00 uur sluiten we de dag graag af onder het genot van een fruitig drankje!

Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in de Beekers Berries aardbeienkas en meer willen weten over hoe ons zacht fruit geteeld wordt? Wacht dan niet langer en schrijf je snel via deze link in voor de Beekers Berries Groenteboeren Inspiratiedag op donderdag 14 april. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hopelijk zien we je dan!

 

JA, IK WIL ME INSCHRIJVEN >>

 

Beekers Berries | Schanseind 15 | 4921 PM Made

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.