Wereldgezondheidsdag

Op 7 april vieren we Wereldgezondheidsdag, een belangrijke dag gewijd aan gezondheid en gezonde voeding. Het is een moment om stil te staan bij de voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Een interessant weetje is dat aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen rijk zijn aan vitamines en antioxidanten, wat bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Beekers Berries rode fruit is dus niet alleen heerlijk, maar ook nog een erg voedzaam. Door dagelijks een handje zachtfruit te eten, kun je genieten van de vele voordelen die deze vruchten bieden voor je algehele gezondheid.

Ook zijn Beekers Berries heerlijk te gebruiken in verschillende gezonde recepten. Nieuwsgierig? Je vind onze favorieten hieronder!

Gezonde zachtfruit recepten

automaat-zachtfruit-aardbeien-frambozen-blauwe-bessen

Iedere dag vers

Ervaar de smaak van vers fruit elke dag met de PlukExpress! Geniet van de sappige zoetheid van aardbeien, de intense kleur en smaak van blauwe bessen, en de betoverende allure van frambozen. Laat ons je dagelijkse bron zijn voor deze heerlijke versheid, rechtstreeks geplukt en geleverd om jouw zintuigen te verwennen.

Benieuwd naar ons overheerlijke Beekers Berries zachtfruit? Neem direct een kijkje tussen onze producten.

 

Onze PlukExpress

veelgestelde-vragen-beekersberries-made-teelt

Veelgestelde vragen

Meer weten over onze producten of een andere vraag? Wij helpen je graag verder zodat jij optimaal kan genieten van onze gezonde bessen. Vind de veelgestelde vragen hier! Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen

bij-contact-informatie-zachtfruit

Beekers Berries op social media

Volg onze pagina’s op Facebook en Instagram en mis geen enkel recept met ons gezonde zachtfruit! Blijf op de hoogte van nieuwe gerechten, leuke weetjes en meer. Tag ons gerust als je een van onze recepten uitprobeert – we zijn benieuwd naar jouw culinaire avonturen!

 

Ik wil op de hoogte blijven!

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.