Spookachtige aardbeien!

Deze spookachtige aardbeien zijn de ideale snack voor Halloween! Met slechts drie ingrediënten zijn ze gemakkelijk te maken en een waar feestje om te serveren.

 

— RECEPT & INGREDIËNTEN —

Benodigdheden:
10 Beekers Berries aardbeien
200 gr witte chocolade
1 zwarte decoratiestift

 

— BEREIDINGSWIJZE —

Stap 1: smelt de chocolade
Om te beginnen smelten we de witte chocolade. Zet een pannetje met kokend water op en hang hier een hittebestendig schaaltje in. Zorg ervoor dat het schaaltje boven het kokende water hangt en het dus niet aanraakt. Breek de witte chocolade in kleine stukjes en doe ze in het schaaltje. Laat de chocolade op deze manier rustig smelten.

Stap 2: maak de spookjes
Laat de witte chocolade vervolgens vijf minuten afkoelen. Pak een theelepel en lepel een klodder chocolade uit de schaal op het bord. Vanaf hier beweeg je de theelepel in een spook/kikkervisjes-vorm naar onderen.

Stap 3: voeg de aardbeien toe
Dip een aardbei in de witte chocolade terwijl je deze aan het kroontje vasthoudt. Leg de aardbei op de spookvorm op het bord met de onderkant van de aardbei richting de spookvorm. Herhaal dit met de andere aardbeien.

Stap 4: teken de spookjes
Laat de chocolade goed hard worden en teken tot slot de gezichtjes van de spookjes door drie puntjes te zetten. Bewaar de spookachtige aardbeien in de koelkast tot je ze gaat serveren.

Fijne Halloween!

Op een griezelige Halloween!

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.