Elegante frambozen

Niets is zo moeilijk als een kwetsbaar framboosje een beetje weerbaar in de wereld te zetten zonder daarbij haar elegante, zoete smaak te verliezen. Maar natuurlijk is dat onze telers wel gelukt.

Maak kennis met: Sapphire. Sapphire opent het seizoen. We plukken haar al in maart. Deze lichtroze framboos met haar authentieke karakter ruikt heerlijk en heeft een prachtig volle smaak. 

En weet je waar we misschien nog wel de meeste aandacht aan besteden? Dat is de pluk. Een soort ereklus voor gevorderden: voorzichtig, maar doeltreffend plukken, zodat er straks een puntgave framboos op jouw bord ligt.

Sapphire®

De Sapphire is een aantrekkelijke framboos met een authentiek karakter en betoverende smaak. De Sapphire groeit tot wel twee keer zo groot als haar zusjes en heeft een mooie conische vorm. Deze gepassioneerde dame staat met stip op nummer 1 en steelt ieders hart!

Warmte

Zonder warmte geen leven. Geen groei.Wij koesteren ons fruit met alle warmte die we hebben. Van onszelf. In de kas. Op het land. Van de zon. In een voortdurend, waar mogelijk, hergebruik.

Respect

Onze thuisbasis is Noord-Brabant en dat is niet toevallig. Het gebied is de bakermat van de aardbei. Al sinds 1400 levert Brabant met haar zandgrond de allerlekkerste aardbeien. We respecteren onze herkomst en de natuur.

Liefde

Liefde voor mooi zacht fruit, voor het leven, voor de natuur, voor lekker eten, voor fijn werk en voor elkaar. Dat is wat ons bindt. We hopen dat je dat proeft in elke aardbei, framboos, braam en blauwe bes waar we onze naam aan hebben verbonden.

Kennis

Wij investeren continu in de kennis, de techniek, de omstandigheden en de mensen om de mooiste rassen aardbeien, bramen, frambozen en blauwe bessen te telen. Elke vrucht een mondvol heerlijke zomer. Altijd en overal.

#Taste the summer

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.