Stoere blauwe bessen

Blauwe bessen, heerlijk! Wij eten zo een heel schaaltje leeg. Naast dat ze superlekker zijn, zitten ze ook nog eens boordevol vitamine C, B1 en B2, calcium en ijzer. We geven ze alle aandacht en zorg die ze verdienen en we selecteren alleen de beste.

Zo hebben we in onze zoektocht naar de lekkerste blauwe bessen een nieuwe generatie ontdekt. Superieur lekker, heerlijk van smaak, grof, met een geweldige bite én jaarrond verkrijgbaar!

Stoere blauwe bessen

Onze verrukkelijke blauwe bessen zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Met hun zoete smaak en knapperige bite stellen ze nooit teleur!

Warmte

Zonder warmte geen leven. Geen groei. Wij koesteren ons fruit met alle warmte die we hebben. Van onszelf. In de kas. Op het land. Van de zon. In een voortdurend, waar mogelijk, hergebruik.

Respect

Onze thuisbasis is Noord-Brabant en dat is niet toevallig. Het gebied is de bakermat van de aardbei. Al sinds 1400 levert Brabant met haar zandgrond de allerlekkerste aardbeien. We respecteren onze herkomst en de natuur.

Liefde

Liefde voor mooi zacht fruit, voor het leven, voor de natuur, voor lekker eten, voor fijn werk en voor elkaar. Dat is wat ons bindt. We hopen dat je dat proeft in elke aardbei, framboos, braam en blauwe bes waar we onze naam aan hebben verbonden.

Kennis

Wij investeren continu in de kennis, de techniek, de omstandigheden en de mensen om de mooiste rassen aardbeien, bramen, frambozen en blauwe bessen te telen. Elke vrucht een mondvol heerlijke zomer. Altijd en overal.

#Taste the summer

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.