Ons zachtfruit

Ontdek de weelderige wereld van Beekers Berries zachtfruit – een verrukkelijke verzameling van natuurlijke schatten. Van sappige aardbeien tot intense blauwe bessen, heerlijke frambozen tot smaakvolle bramen, en de pittige zoetheid van rode bessen tot onze unieke specialties, elk stuk zachtfruit vertelt zijn eigen verhaal van smaak en versheid.

Ons fruit belichamen de prachtige diversiteit van de natuur, gevangen in elke hap. Elk stuk zachtfruit wordt met liefde geteeld en geselecteerd om jou de ultieme smaakervaring te bieden. Dus duik in de kleurrijke wereld van Beekers Berries zachtfruit en laat je betoveren door de overvloedige smaken en aroma’s die de natuur te bieden heeft. Proef de puurheid en proef de passie in elk stuk fruit dat we aanbieden.

automaat-zachtfruit-aardbeien-frambozen-blauwe-bessen

Beekers Berries' PlukExpress

Ontdek het gemak van onze PlukExpress in Made! Geniet iedere dag van de heerlijke versheid van onze bessen, direct geplukt en klaar om van te smullen.

Verse en sappige bessen staan voor je klaar, zodat je op elk moment kunt genieten van de natuurlijke zoetheid en voedingsvoordelen van deze heerlijke vruchten. Bezoek onze PlukExpress in Made en maak van jouw dagelijkse routine een gezonde en verrukkelijke gewoonte!

 

Onze PlukExpress

veelgestelde-vragen-beekersberries-made-teelt

Veelgestelde vragen

Meer weten over onze producten of een andere vraag? Wij helpen je graag verder zodat jij optimaal kan genieten van onze heerlijke bessen. Vind de veelgestelde vragen hier! Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen

bij-contact-informatie-zachtfruit

Beekers Berries op social media

Volg onze pagina’s op Facebook en Instagram en mis geen enkel recept met ons heerlijke zachtfruit! Blijf op de hoogte van nieuwe gerechten, leuke weetjes en meer. Tag ons gerust als je een van onze recepten uitprobeert – we zijn benieuwd naar jouw culinaire avonturen!

 

Ik wil op de hoogte blijven!

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.