Moederdag recepten

Op Moederdag vieren we de onvoorwaardelijke liefde en zorgzaamheid van onze moeders, een dag gewijd aan het eren van de vrouwen die ons leven kleur geven. En wat is een betere manier om die liefde te tonen dan met heerlijke rode fruit lekkernijen?

Bij Beekers Berries hebben we de lekkerste Moederdag recepten met ons heerlijke zomerse rode fruit. Van ontbijtjes, tot gebakjes tot een heerlijk toetje. Ieder met het doel jouw lieve mama te bedanken voor haar liefde.

aarbeien-yoghurt-ijsjes-lekker-zomers-recept-beekers-berries

Aardbeien-yoghurtijsjes

Voor Moederdag zijn deze verfrissende aardbeien-yoghurtijsjes een waar genot, vooral op warme zomerdagen. Met slechts een paar eenvoudige ingrediënten en de sappige, zomerse smaak van aardbeien, zijn ze snel en gemakkelijk te maken en kun jij jouw moeder verrassen.

 

Naar het recept

drankje-zomer-frambozen-zachtfruit

Gin tonic met frambozen

Jouw moeder bedanken met een heerlijk drankje? Dan is dit gin tonic recept met frambozen het ultieme recept voor Moederdag. De heerlijke mix van gin en tonic wordt verrijkt met de zoete en levendige smaak van de frambozen, dit zorgt voor een lekkere balans tussen kruidige tonen en fruitige frisheid.

 

Naar het recept

moederdag-recept-beekersberries-bakken-summerishere

Moederdag ontbijt

Ben je op zoek naar het ultieme ontbijt om jouw allerliefste mama te verrassen? Wij hebben lekkerste recept voor jou! Een croissantje met onze heerlijke mascarpone slagroom en de beste Beekers Berries aardbeien! Dit smakelijke ontbijtidee is een geweldige manier om haar te laten weten hoeveel je om haar geeft en om Moederdag extra speciaal te maken. Laat haar de dag beginnen met een glimlach en een buik vol liefde!

 

Naar het recept

aardbeien-recept-beekersberries-aardbeientaartjes

Aardbeientaartjes

Deze heerlijke aardbeientaartjes zijn het ideale gebakje voor Moederdag. Ze zitten boordevol sappige Beekers Berries aardbeien, zijn gemakkelijk te bereiden en ontzettend lekker. Perfect om jouw moeder te bedanken op deze bijzondere dag.

 

Naar het recept

recept-blauwe-bessen-blueberry-muffins-suiker-sugar-gezond-healthy

Blauwe bessen muffins zonder suiker

Deze heerlijke, zoete blauwe bessen muffins zijn het ideale tussendoortje voor jouw liefste moeder. Ze zijn simpel om te maken, bevatten geen suiker en zijn ontzettend lekker. Daarnaast zien ze er ook nog eens fantastisch uit!

 

Naar het recept

Recente recepten

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bij Beekers Berries werken we graag met onze aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen voor het creëren van de lekkerste recepten. Niet alleen voor Moederdag, maar voor ieder moment. Benieuwd? Hieronder vind je nog meer inspiratie.

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.