Liefde voor Beekers

Jouw feedback over onze bessen is van onschatbare waarde voor ons. Wij streven voortdurend naar het leveren van de hoogste kwaliteit zachtfruit aan onze gewaardeerde klanten, en jouw inzichten helpen ons dit doel te bereiken. We nodigen jou dan ook van harte uit om jouw ervaringen met ons te delen door middel van een review hieronder. Door jouw input kunnen wij ons blijven richten op het verbeteren van onze teelt- en verkoopprocessen, zodat we jou kunnen voorzien van de allerbeste bessen.

beekers-berries-zachtfruit-telen-passie-liefde

Geteeld met passie

Dagelijks kweken we onze bessen met toewijding, voor iedere consument, zodat genot bij elke hap gegarandeerd is! Niet alleen zijn ze buitengewoon smaakvol, maar ze zijn ook het product van ons bewezen teeltconcept, geperfectioneerd en voortdurend vernieuwd door de jaren heen.

Laat een beoordeling achter!

veelgestelde-vragen-beekersberries-made-teelt

Veelgestelde vragen

Meer weten over onze producten of een andere vraag? Wij helpen je graag verder zodat iedereen optimaal kan genieten van onze heerlijke bessen. Vind de veelgestelde vragen hier! Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

bij-contact-informatie-zachtfruit

Beekers Berries op social media

Volg onze pagina’s op Facebook en Instagram en mis geen enkel recept met ons heerlijke zachtfruit! Blijf op de hoogte van nieuwe gerechten, leuke weetjes en meer. Tag ons gerust als je een van onze recepten uitprobeert – we zijn benieuwd naar jouw culinaire avonturen!

 

Ik wil op de hoogte blijven!

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.