Beekers Berries zomerpakket

Verkoop je onze Beekers Berries aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen in jouw winkel en wil je extra promotie? Profiteer dan van onze tijdelijke actie! Voor slechts € 24,99 ontvang je 25 Beekers Berries zonnebrillen, plus bijbehorend promotiemateriaal zoals wobblers en flyers. Let op: op = op! Interesse? Meld je dan direct aan via het formulier hieronder!

beekers-berries-zachtfruitteler-summer

Ons verhaal

Sappig fruit heeft de harten van velen veroverd en wordt steeds vaker verorberd. Niet alleen is het een ware traktatie voor de smaakpapillen, maar het biedt ook een overvloed aan waardevolle voedingsstoffen, waaronder vitamine C, mineralen en antioxidanten. Bij Beekers Berries is het onze voortdurende ambitie om het meest verrukkelijke zachtfruit het hele jaar door te kweken, of dit nu plaatsvindt in kassen, op verhoogde rekken of in open grond.

 

Lees ons verhaal

Ons rode fruit

Ontdek de weelderige wereld van Beekers Berries zachtfruit – een verrukkelijke verzameling van natuurlijke schatten. Van sappige aardbeien tot intense blauwe bessen, heerlijke frambozen tot smaakvolle bramen, en de pittige zoetheid van rode bessen tot onze unieke specialties, elk stuk fruit vertelt zijn eigen verhaal van smaak en versheid. Meer ontdekken? Volg Beekers Berries direct op social media!

beekersberries-nieuwsbrief-updates

Beekers Berries nieuwsbrief

Ontdek de meest recente ontwikkelingen en beschikbaarheid van Beekers Berries aardbeien, blauwe bessen, frambozen door je te registreren voor de bedrijfsnieuwsbrief van Beekers! Mis geen enkele gelegenheid om op de hoogte te blijven van de nieuwste gewassen, seizoensgebonden producten en andere informatie voor jou en je klanten.

 

Meld je direct aan!

duurzaamheid-beekers-berries-over-ons

Duurzaamheid

Duurzaamheid en milieubewust werken worden elke dag belangrijker. Daarom hebben we bij Beekers Berries verschillende initiatieven genomen om het milieu te ondersteunen. Nieuwsgierig? Hier vind je wat wij doen! Laten we samen de stap zetten naar een duurzame toekomst!

 

Duurzaamheid bij Beekers Berries

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.