Inschrijving gelukt!

Dankjewel voor je inschrijving op de bedrijfsnieuwsbrief van Beekers! We kijken ernaar uit om jou binnenkort je allereerste nieuwsbrief te sturen, boordevol interessante informatie over onze bessen, inspirerende verhalen en nog veel meer.

Maar voordat het zover is, nodigen we je uit om onze website te verkennen. Daar vind je alvast een voorproefje van wat je te wachten staat en kun je meer te weten komen over ons bedrijf en onze producten. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij en dat je uitkijkt naar onze nieuwsbrief!

Bedankt voor je interesse en tot snel!

zachtfruit-beekers-berries-made-summer

Contact met Beekers

Wil je contact opnemen met Beekers Berries? Geen probleem! Stuur ons een mailtje, en wij staan klaar om je uitgebreid te assisteren en je vragen te beantwoorden. Aarzel niet om ons te benaderen, we kijken ernaar uit om je van dienst te zijn!

 

Mailen met Beekers

zachtfruit-beekersberries-bessen-contact

Onze bessen

Ontdek de weelderige wereld van Beekers Berries zachtfruit – een verrukkelijke verzameling van natuurlijke schatten. Van sappige aardbeien tot intense blauwe bessen, heerlijke frambozen tot smaakvolle bramen, en de pittige zoetheid van rode bessen tot onze unieke specialties, elk stuk fruit vertelt zijn eigen verhaal van smaak en versheid.

 

Ontmoet onze bessen

bij-contact-informatie-zachtfruit

Beekers Berries op social media

Volg onze pagina’s op Facebook en Instagram en mis geen enkele update over ons zachtfruit! Blijf op de hoogte van nieuwe gerechten, leuke weetjes en meer. Tag ons gerust als je onze producten in jouw winkel hebt staan, wij zijn benieuwd naar de foto’s!

 

Ik wil op de hoogte blijven!

Wil je meer weten?

Stuur ons gerust een mailtje met je vraag. We komen dan spoedig bij je terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.